Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
  • Σταθμός Ν.Σ.Σ.: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, καθώς και οι εργασίες κατασκευής των βιομηχανικών δαπέδων και η τοποθέτηση θύρας στο δυτικό φρέαρ. Σε εξέλιξη εργασίες τοποθέτησης γυψοσανίδας στη διασταύρωση, εργασίες αποκατάστασης επιφανείας οδού Μοναστηρίου με Μιχ. Καλού, ανεξάρτητες δοκιμές του εξοπλισμού, καθώς και εργασίες εσωτερικών δοκιμών του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και η τοποθέτηση και της δεύτερης καταπακτής εξόδου κινδύνου. Σε εξέλιξη βρίσκονται ανεξάρτητες δοκιμές του εξοπλισμού, καθώς και οι εσωτερικές δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σκυροδέτησης στη νότια πρόσβαση και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής ψευδοροφών στον σταθμό, τοποθέτηση γρανιτών δαπέδου στην αποβάθρα, καθώς και στη βόρεια και τη νότια πρόσβαση. Συνεχίζονται, επίσης, εργασίες εφαρμογής υποστρώματος STO στον σταθμό, εργασίες εγκατάστασης του συστήματος αερισμού / κλιματισμού, εργασίες εγκατάστασης του εξοπλισμού των φρεάτων αερισμού σηράγγων, συνδέσεων πινάκων φωτισμού, καθώς και εργασίες εγκατάστασης του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών. Τέλος, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες επανατοποθέτησης και συντήρησης των αρχαιολογικών ευρημάτων / ενοτήτων στο επίπεδο -1 και στις προσβάσεις.
  • Σταθμός ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκονται σε εξέλιξη ανεξάρτητες δοκιμές του εξοπλισμού, καθώς και οι εσωτερικές δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων. Στην περιοχή της Διασταύρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης επιφανείας.
  • Σταθμός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΠΑΠΑΦΗ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, καθώς και η τοποθέτηση εξοπλισμού κιγκαλερίας και βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης οι εργασίες κατασκευής των στεγάστρων στο επίπεδο της οδού, καθώς και οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, καθώς και η τοποθέτηση εξοπλισμού κιγκαλερίας και βρίσκονται σε εξέλιξη οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΦΛΕΜΙΝΓΚ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΑΝΑΛΗΨΗ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του στεγάστρου της πρόσβασης, καθώς και οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης επιφανείας οδού, καθώς και οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΒΟΥΛΓΑΡΗ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Σταθμός ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού του αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, καθώς και οι εργασίες τοποθέτησης της σήμανσης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δοκιμές του συστήματος Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτηρίου με το σύνολο των εγκατεστημένων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, οι εργασίες υλοποίησης των συνοδών υποστηρικτικών έργων για την εξυπηρέτηση και μετεπιβίβαση των μετακινούμενων επιβατών και ειδικότερα, εργασίες οδοποιϊας στο τμήμα της οδικής αρτηρίας Μιχ. Ψελλού, χωματουργικές εργασίες στην περιοχή του σταθμού μετεπιβίβασης, εργασίες κατασκευής τοιχίου ανισοσταθμίας και περιμετρικού τοιχίου, καθώς και εργασίες κατασκευής τάφρου και φρεατίων ομβρίων.

ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ:

  • Κτηριακό Συγκρότημα ΙΙ: Βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες χρωματισμών, αλουμινοκατασκευών, κατασκευής ψευδοροφών, τοποθέτησης καλωδίων του συστήματος διανομής, τοποθέτησης αεραγωγών και κατασκευής μονώσεων σωλήνων κλιματισμού, τοποθέτησης στομίων του συστήματος αερισμού/κλιματισμού, εγκατάστασης του συστήματος ελέγχου πρόσβασης και ανίχνευσης μη εξουσιοδοτημένης εισόδου, καλωδιώσεων του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, καθώς και εργασίες εγκατάστασης του συτήματος πυρανίχνευσης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι  εργασίες δοκιμών και θέσης σε λειτουργία.

Print Friendly, PDF & Email
WCAG